Info

Zomerdorp?


2019 wordt in Zwevegem 'Het Jaar van de Muziek' en dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom slaan we met enkele verenigingen de handen in elkaar om in samenwerking met de gemeente een evenementenlocatie te voorzien. Deze werd 'Zomerdorp Zwevegem' gedoopt.


Onder het moto ‘door & voor verenigingen’ richten we deze zomer een pop-up locatie op, inclusief alle nodige voorzieningen, waar geïnteresseerde verenigingen iets kunnen organiseren. En dit volledig gratis!


De locatie die werd gekozen voor ‘Zomerdorp Zwevegem’ is het kerkplein in Sint-Denijs. Deze prachtige locatie, in de schaduw van de kerktoren, wordt ingericht met bar, stretchtent, podium, koelcel, toiletten, etc. Alle nodige faciliteiten voor een geslaagd evenement zullen met andere woorden aanwezig zijn!


De organisatie ‘Zomerdorp Zwevegem’ heeft een kalender met 10 vrijdagen opgemaakt waarop geïnteresseerde verenigingen onze pop-uplocatie kunnen gebruiken om een evenement te organiseren. Op deze dagen worden alle nodige voorzieningen (inclusief PA en geluidstechnicus) ter waarde van ongeveer 1000 euro gratis ter beschikking gesteld. De enige voorwaarde is dat het evenement iets met muziek te maken heeft, maar hierin kan uiteraard zeer breed gegaan worden. De volledige opbrengst van het evenement gaat vervolgens naar de organiserende vereniging.

 

Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan zeker contact met ons op!


Wil u daarenboven iets organiseren, maar liever niet op vrijdag, of een activiteit die niets met muziek te maken heeft? Ook dit kan! Naast de voorziene vrijdagen kan het terrein nog gebruikt worden voor andere evenementen.


Zomerdorp Zwevegem is een samenwerking tussen: Feestcomité Sint-Denijs, Dirty Jessica, vzw In Heaven en Gemeente Zwevegem